تاثیر تنش خشکی و سایکوسل بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه ی ارقام ذرت به عنوان کشت دوم
به منظور بررسی اثرات تنش خشکی و مصرف سایکوسل بر برخی خصوصیات ارقام ذرت در کشت دوم،آزمایش طی تابستان 1384 در ایستگاه تحقیقات جهاد کشاورزی شهرستان خوی به صورت طرح کرت های دو بارخرد شدهدر قالب بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد .
بررسی اثرمتقابل عامل شوری و ماده کلروکلین کلراید بر میزان رشد وجذب فسفر در گیاه برنج
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر متقابل عامل شوری و ماده کلروکلین کلراید بر رشد و جذب فسفر در گیاه برنج آزمایشاتی در اطاقک کشت و فضای آزاد انجام شده است.
پ- قطر ساقه :
میانگین قطر ساقه باافزایش تراکم بوته، کاهش معنی داری پیدا کرده است. میانگین قطر ساقه در تراکم70 بوته در متر مربع در تیمارهای 4/1 و 8/2 لیترکلرومکوات کلرید در هکتارنسبت به تیمار شاهد به طور معنی داری زیادتر بود.
مواد و روش ها :
به منظور بررسی اثرات سه تراکم بوته 30، 50، 70، بوته در متر مربع و سه غلظت0، 4/1، 8/2 لیتر در هکتار کند کننده رشد کلرو مکوات کلرید بر رشد و عملکرد کلزای پاییزه رقم طلایه، آزمایشی در سال 1379در شرایط اقلیمی ایستگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
تاثیر تراکم بوته و کلرمکوات کلرید (CCC) بر ویژگی های ظاهری و عملکرد دانه کلزای پاییزه رقم طلایه
چکیده :
افزایش بوته با هدف بهبود عملکرد دانه گاهی باعث خوابیدگی بوته ها و کاهش کارایی فتوسنتزی شده و در نهایت به افت عملکرد دانه منجر می شود.
صفات بیوشیمیایی :
مقدار پروتئین اندام هوایی باافزایش غلظت اتفون کاهش یافت و تیمارهای سایکوسل به طور کاملا معنی داری باعث افزایش، و تیمارهای پاکلئوبوترازول باعث کاهش پروتئین اندام هوایی شدند.
مواد و روش ها:
نشانه های سالم و یکنواخت رقم تگزاس ارلی گرانوبا سن 40 روز و وزن تقریبی 65/0 گرم، که در مرحله 3-4 برگی بودند، در مهرماه انتخاب، و در گلدان های حاوی شش کیلوگرم ماسه کشت، و در گلخانه ای با دمای حداکثر 29 و حداقل 9 درجه سانتی گراد نگهداری شدند.
اثر تنظیم کننده های رشد بر گل دهی و برخی صفات پیاز خوراکی (Allium cepa) رقم تگزاس ارلی گرانو
چکیده :
در پیاز خوراکی، گلدهی در سال اول باعث کاهش کیفیت و کمیت محصول میگردد. به منظور بررسی اثر تنظیم کنندههای رشد در کنترل گل دهی، پژوهشی گلخانهای روی رقم تگزاس ارلیگرانو، که به طور گستردهای در پاییز در مناطق نیمه گرمسیر استان کرمان کشت میگردد،
انگوردیر باز تاکنون به مقدار زیاد و به اشکال مختلف مورد استفاده بشر قرار گرفته است .قدرت رشد بالا و حجم زیاد سایهانداز در انگور سیاه شیراز علاوه بر اینکه باعث تشدید ریزش حبهها میگردد به دلیل اینکه اکثر خاکهای مناطق انگور خیزداری واکنش قلیایی میباشد
آزمون مقایسه میانگین توکی در سطح احتمال 5% برای صفت تعداد انشعابات شاخه در سطوح مختلف هورمون نشان داد که در شرایط تنش غلظت 004/0 بیشترین تاثیر را بر افزایش تعداد انشعابات شاخه داشته